Fură widget-ul Zamolxis Xl8!
Buna! Bine ai venit pe blog-ul meu! Acest blog are ca tema cele patru volume ale cartii "Fetita Celei De-a Sasea Luni" , scrisa de autoarea de origine italiana Moony Witcher. Pe parcursul "lecturarii" blog-ului meu , veti descoperi informatii,stiri,veti vedea imagini si veti citi interviuri interesante! Deci ... va las pe voi sa descoperiti mai multe. Nu uitati sa scrieti gandurile , parerile,intrebarile sau comentariile voastre!
~Multumesc pentru ca mi-ai vazut si mi-ai apreciat munca!~

marți, 2 noiembrie 2010

Prietenii Ninei



Andora
Este una dintre matusile Ninei. Spre deosebire de Carmen este intotdeauna intr-o stare foarte proasta si nu o simpatizeaza aproape deloc pe fetita. Poarta rochii intotdeauna de culoare neagra si iubeste animalele! Andora ascunde un secret teribil ...daca ai terminat de citit prima carte stii ce vreau sa spun! 







Birian Birov 
Este un mare alchimist,scriitor si prieten apropiat al bunicului Ninei. Acesta nu are o inaltime mare ,şi este dolofan. El a scris multe cărţi pe care Fetita Celei De-a Sasea Luni le-a citit impreuna cu prietenii ei atunci cand era nevoie. Prin poveştile Ninei a gasit indicii cu care a reusit sa dezlege Tainele. Birian Birov a fost ucis de către contele Karkon, si acum locuieste impreuna cu bunicul Misa pe Xorax.
Carmen
Este una dintre matusile Ninei. Buna, simpatica si rabdatoare este intotdeauna de partea ei. Ea locuieste impreuna cu Andora  într-o casă din Madrid. Este putin grasuta , asculta muzica si obisnuieste sa fredoneze cand se simte bine si cand este fericita.











Cesco
Acesta este cel mai mare din grup. Plin de intelepciune şi un pic arogant este prietenul cel mai bun al Ninei.Are un suflet bun , chiar daca este considerat un bataus.Poartă ochelari şi jachete destul de mari.Cu inteligenta sa  întotdeauna reuşeşte să găsească modalităţi de a o ajuta pe Nina si prietenii ei. El are o înclinaţie pentru electronice şi tehnologia informaţiei. Pasiunea sa este foarte folositoare, deoarece, atunci când există probleme cu calculatorul, el este gata să acţioneze!
Dodo 
 Este timidul grupului. Cu părul roşu şi faţa lui presărata cu pistrui, are, de asemena , un defect care il face ami distractiv : balbaitul . Tocmai din cauza acestor caracteristici este adesea vizat de Alvin şi Barbessa, androizii malefici al contelui Karkon. Dodo,uşor speriat nu vrea  să se confrunte cu pericolele, dar în cele din urmă, dovedeste ca este capabil sa faca multe si isi surprinde prietenii dintr-o data!





Fiore
Fiore este sincera,descurcareata si destul de romantica. Are parul scurt si negru , si ii place sa isi ajute prietenii.A studiat foarte mult şi iubeşte în special  limba latină şi istoria. Asculta cu placere muzica, in special cea clasica , si se pricepe la desen.














Roxi 
Roxi este cea mai energica si cea mai curajoasa din tot grupul.Are parul blond si ondulat , si se comporta de foarte multe ori mai 'baieteste'.Ea este cea care conduce barca si nu se teme de nimic! Deseori ia initiativa , chiar daca de multe ori greseste din cauza lipsei de rabdare.







Max 10-p1

Androidul Max este un prieten adevarat , foarte amuzant si inteligent. Fiind android, are corpul alcatuit din metal, cu urechi în formă de clopot. El o ajută pe Nina  foarte mult şi traieste in Acqua Profundis , laboratorul secret. El se hraneste cu dulceata de capsuni , iar atunci cand nu mai are , nu mai gandeste. Fara acest loial android , Fetita Celei De-a Sasea Luni nu ar mai putea comunica cu Eterea si cu planeta Xorax.





                                          




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu