Fură widget-ul Zamolxis Xl8!
Buna! Bine ai venit pe blog-ul meu! Acest blog are ca tema cele patru volume ale cartii "Fetita Celei De-a Sasea Luni" , scrisa de autoarea de origine italiana Moony Witcher. Pe parcursul "lecturarii" blog-ului meu , veti descoperi informatii,stiri,veti vedea imagini si veti citi interviuri interesante! Deci ... va las pe voi sa descoperiti mai multe. Nu uitati sa scrieti gandurile , parerile,intrebarile sau comentariile voastre!
~Multumesc pentru ca mi-ai vazut si mi-ai apreciat munca!~

miercuri, 1 septembrie 2010

O alta carte scrisa de Moony..

Geno si Sigiliul Negru al Doamnei Crikken

     Geno Hastor Venti, noul personaj creat de către autoarea Moony Witcher (cea care a scris tetralogia Nina, Fetiţa celei de a Şasea Luni), este un băiat ca oricare altul care trăieşte împreună cu unchiul său, Flebo Moleculă, în Italia, într-un orăşel numit Clopotul de Jos.
     Într-o noapte, băiatul aude nişte zgomote pe stradă. Când se uită pe fereastră, Geno vede o maşină decapotabilă veche, un camion şi o doamnă bătrână cu o pălărie ciudată. Însă şi mai ciudat este că lucrurile din camion (nişte cutii şi un sigiliu negru, mare) ies singure, plutesc, şi nu sunt ţinute de nimeni.
    A doua zi, Geno face în sfârşit cunoştinţă cu acea doamnă excentrică care se intitulează Madame Margot Crikken, care e franţuzoaică şi care, se pare, îl cunoaşte pe Geno şi pe familia lui, inclusive părinţii care au fost răpiţi în mod misterios pe când el era doar un bebeluş.
   Madame Crikken îi dezvălui astfel că el, Geno, deţine nişte puteri magice, puteri ale minţii, pe care şi le va dezvolta într-un institut numit Arx Mentis, condus, administrat, şi frecventat de cele mai dotate minţi ale planetei.
   Întrând în marele Sigiliu Negru, Geno este transportat într-o dimensiune paralelă, spre Arx Mentis.
Ajuns acolo în scopul de a-şi regăsi părinţii, care, din spusele doamnei Crikken, ar fi răpiţi de către conducătorul Arx Mentis-ului, Yatto von Zantar, băiatul îşi va face puţini prieteni ca Suomi, fetiţa oarbă din Irlanda, sau Lupul Roşu, şi mulţi duşmani: Yatto, profesoara Butterfly, sau elevi din grupe mai mari.
  Plină de mister şi suspans, Geno şi Sigiliul Negru al doamnei Crikken este o poveste de familie, o aventură în căutarea fericirii, a iubirii şi a dragostei părinteşti.
 
Titlul Românesc: Geno şi Sigiliul Negru al Doamnei Crikken
Titlul original: Geno e il Sigillo Nero di Madame Crikken
Autor: Moony Witcher
Editura Românească: RAO
Editura originală: Giunti Junior, Italia
Traducător: Ilieş Cîmpeanu
Continuarea cărţii: Geno şi Runa Albă a Şoimului de Aur (în curs de apariţie)


2 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat ca a aparut in Romania doar primul volum ):

Ioana spunea...

da stiu..
speram ca va aparea si urmatorul!

Trimiteți un comentariu